Založ si blog

Ste krajšie, ako si myslíte!

 

„Sme ľudské bytosti, a preto máme skúsenosti, ktoré nám prinášajú obrovskú radosť a naplnenie, a chceme sa o ne nadšene podeliť s ostatnými. Keď napríklad jete niečo neuveriteľne lahodné, okamžite sa otočíte k osobe, ktorá je vedľa vás, a poviete: „Ochutnaj to!“ Alebo keď niekde počujete skutočne úžasnú pieseň, tak si ju stiahnete a nemôžete sa dočkať, kedy ju pustíte svojej kamarátke. Alebo keď sa dozviete informáciu, ktorá vám vyrazí dych, niečo, čo má pre vás veľkú hodnotu a dôležitosť, tak sa s tým chcete podeliť s každým, kto vám príde do cesty!“ (Cameron Diaz)


 

Začínam slovami z knihy Miluj svoje telo, pretože vám túžim povedať niečo dôležité, milé dámy!

Ste krásne také, aké ste!

Každá žena je krásna iným spôsobom, no vždy vo svojej prirodzenosti. Nehľadajte na sebe chyby! Urobte zo svojich nedostatkov prednosti! Postavte sa pred zrkadlo. Prečo stále hovorí, že máte príliš ostrý nos, veľký zadok, malé prsia, úzke pery, že ste nemožná? Urobte dva kroky vzad a pristúpte znovu! Hrdo sa vzpriamte a povedzte si: Môj nos je jedinečný, zadok príťažlivý, prsia zdravé, pery usmiate, som krásna a ďakujem za to, že som taká, aká som!

Opakujte si, aká ste úžasná.  Napíšte si to na každé zrkadlo, do peňaženky, zápisníka na každý deň i na chladničku! Neuveríte, ale ženská myseľ je taká silná, že dokáže zhromaždiť dôkazy pre akékoľvek tvrdenie…

Ak mi neveríte, všimnite si najnovšie trendy v modelingu.  Úspechom je byť iná! Či už máte medzierku medzi zubami, pehy, ste úplne plochá alebo sa viete mračiť lepšie ako vaša suseda, milujte svoje pravé ja!

Kto vlastne nariadil, ako má vyzerať krásna žena? Prečo by sa dámy mali skrývať za šminky, bielidlá na zuby, tabletky na rast poprsia, plastiky (pokiaľ si to nevyžaduje zdravotná situácia), gélové nechty, šošovky, umelé riasy, zväčšené pery, zmenšené nosy a podobne? Zlepšováky zo žien nerobia ženy! V minulosti nemali dnešné výdobytky, a predsa boli krásne!

Predtým, ako som začala písať prvé riadky článku, zmapovala som situáciu a prešla všetky diskusné fóra na tému: „Prirodzené alebo umelé?“. Dovolím si citovať názor muža, ktorý vyčnieval zo všetkých:

„Ak si odmyslím prípady, keď žena podstupuje plastickú operáciu naozaj z lekárskych dôvodov, a zostanem pri tej väčšine, kedy žena iba vylepšuje svoj vzhľad, potom mi pripadá, že je to veľmi podobné ako pri obraze. Nemôže každý vlastniť originály tých najlepších tvorcov, ale kto niekedy poznal, aký zásadný je rozdiel medzi originálom a kópiou akéhokoľvek obrazu, vie, že je lepšie zaobstarať si originál maľovaný aj menej známym a menej dobrým maliarom, menej dokonalé dielo ako len obyčajnú kópiu slávneho obrazu. Pretože len originál hlboko zasiahne myseľ svojou charizmou a kúzlom. Tak aj pôvodné, teda „originálne“ prsia, akokoľvek menej dokonalé, sú pre mňa  zmyselné, voňavé, okúzľujúce. Aj preto, že taká je aj sama žena.“

Či už súhlasíte alebo nie, naučte sa akceptovať to, aká skutočne ste. Vaše telo je jediným telom, aké kedy budete mať. Vaša tvár je obrazom minulosti, prítomnosti i budúcnosti. Staňte sa najkrajšou, najzdravšou a najúspešnejšou ženou, akou môžete byť.

Verte mi, ste krásna! Ste dokonca ešte krajšia, ako si v skutočnosti myslíte!

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2300x
Priemerná čítanosť článkov: 2300x

Autor blogu

Kategórie

Archív